Richtlijnen tijdens coronacrisis

NOA wil graag haar bewondering uitspreken voor de zorgmedewerkers en alle anderen die op dit moment Nederland draaiende houden. Onze opleiders en docenten-in-opleiding blijven zich inzetten voor het samen opleiden. Zij verzorgen hun onderwijspratijk online. Binnenkort wordt op onze website een korte film geplaatst als voorbeeld van online onderwijs. De richtlijnen van alle partners zijn bij alle opleiders en docenten-in-opleiding bekend. Deze staan in onze dropbox en zijn toegankelijk voor al onze collega's via onze Kennisbank. Hier staan eveneens digitools en artikelen ter inspiratie. 
Onze gedachten gaan uit naar iedereen die direct of indirect wordt getroffen door deze pandemie en haar gevolgen. Wij wensen iedereen sterkte in deze tijd.

 

Een partnerschap van tien conceptscholen (vijf schoolbesturen) in en rond Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten / Breitner Academie, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Inholland.

 

TWITTER


NOA is officieel een erkende opleidingsschool https://t.co/74K3QG6jbj NOA

Aanmelden voor Zomerschool https://t.co/lijAWZFPaD NOA

CONTACT

Pieter Calandlaan 182

      1068 NT Amsterdam

      The Netherlands

+31 614635663

gebruik de chatbox rechts onderaan deze pagina

Impressie

NOA-Amsterdam maakt gebruik van functionele en analytische cookies om de website goed te laten werken.
Meer informatie Akkoord