Aanmelden voor Zomerschool

Beste studenten,

 
Deze lente hebben leerlingen niet op de normale manier les gehad. Voor sommigen heeft online leren goed uitgepakt, maar er zijn ook leerlingen die zich onvoldoende leerstof eigen hebben gemaakt. De gemeente Amsterdam en het Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs gaan een zomerprogramma aanbieden aan jongeren van 12-18 jaar. Dit programma bestaat uit een zomerschool in de ochtend en vrijetijdsbesteding (sport, spel, cultuur e.d.) in de middag.
 
De zomerschool is van 3 t/m 7 augustus en van 10 t/m 14 augustus dagelijks van 10 tot 13 uur en wordt aangeboden in scholen in een aantal stadsdelen. Onder begeleiding van studenten kunnen leerlingen aan één of twee vakken werken. Hiervoor zijn we op zoek naar docenten in opleiding die leerlingen willen begeleiden.
 
Wat wordt gevraagd? Volledige beschikbaarheid gedurende deze twee weken in de ochtenden om een kleine groep leerlingen te ondersteunen in jouw vak in de Amsterdamse zomerschool.
 
Wat wordt geboden? Waardevolle ervaring, en betaling via een contract met De Lesfabriek, de uitvoerder van de zomerschool.
 

Hoe meld je je? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je vak en hoe ver je bent in de opleiding. Je kunt hem ook bellen voor meer informatie op 06-40151330.

Een partnerschap van tien conceptscholen (vijf schoolbesturen) in en rond Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten / Breitner Academie, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Inholland.

 

TWITTER


NOA is officieel een erkende opleidingsschool https://t.co/74K3QG6jbj NOA

Aanmelden voor Zomerschool https://t.co/lijAWZFPaD NOA

CONTACT

Pieter Calandlaan 182

      1068 NT Amsterdam

      The Netherlands

+31 614635663

gebruik de chatbox rechts onderaan deze pagina

Impressie

NOA-Amsterdam maakt gebruik van functionele en analytische cookies om de website goed te laten werken.
Meer informatie Akkoord