Caland 2

Caland 2 is een nieuwe en vernieuwende school. Wij zijn er om leerlingen voor te bereiden op hun toekomst, op hun vervolgopleiding en hun functioneren in een maatschappij waarin de ontwikkelingen zeer snel gaan. Onze leerlingen moeten zich temidden van de snelle veranderingen staande kunnen houden.

mavo, havo, vwo

Organisatie
De organisatie van onze school, zoals het werken met iPads, lesblokken van een halve dag, geen schoolbel, zorgen er voor dat wij onze leerlingen de doelen kunnen bereiken. Het leren van en met elkaar staat voorop, niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor de docenten.


Tijdens je stage kom je met alle facetten van het leraarsvak in aanraking. Samen met de docent bedenk je en ontwerp je lessen. Je observeert leerlingen, want je wilt differentiëren en elke leerling op zijn eigen niveau aangespreken. Je geeft lessen, begeleidt groepjes, helpt individuele leerlingen en overlegt met collega’s.


En daarbij ben je betrokken bij de ontwikkeling van het onderwijs van de toekomst.
Website: www.calandtwee.nl. 

 

Geïnteresseerd in een stage? klik dan hier.

A consortium of eight innovation schools in the Amsterdam area and seven teacher training institutes (University of Applied Sciences Utrecht, Inholland University of Applied Sciences, Amsterdam University of Applied Sciences (Faculties of Education and Physical Education), University of Amsterdam, VU University Amsterdam,  Amsterdam University of The Arts (Breitner Academy). The NOA PDS Programme gives you many opportunities to work closely with teachers, pupils and other students of NOA.  

 

TWITTER


NOA is officieel een erkende opleidingsschool https://t.co/74K3QG6jbj NOA

Aanmelden voor Zomerschool https://t.co/lijAWZFPaD NOA

CONTACT

Pieter Calandlaan 182

      1068 NT Amsterdam

      The Netherlands

+31 614635663

gebruik de chatbox rechts onderaan deze pagina

Impression

NOA-Amsterdam uses functional and analytical cookies to make the website work properly.
More information Ok